Diskuze

Zde můžete vkládat své příspěvky, dotazy, zkušenosti nebo pocity ze sezení.

Žlučník

Diskuse » Žlučník

Liba Nám poslal(a) zprávu dne 30.6.2009 v 11:30 []

Zdravím všechny. :-)
Zajímají mě problémy se žlučníkem. Máme v rodině dámu, kterou zrovna toto trápí a nedá si říct a nedá... :-))))) ...když jí říkáme, že se má přestat pořád na někoho zlobit. Co vy na to?

Jana Nám poslal(a) zprávu dne 30.6.2009 v 11:49 []

Příčinou vzniku žlučníkových problémů jsou uvolněné agrese. Postižený je rychle podrážděný, lze ho snadno rozčílit. Metodou one brain je tento problém snadno, jemně a trvale odstranitelný. Stačí najít zážitek, který tyto problémy odstartoval, podívat se na něj s odstupem času a uvědomit si, že máme volbu. Bohužel spousta lidí si své problémy drží záměrně, někdy třeba i proto, že mají pocit,že pokud by se těchto problémů zbavili, neměli by se s druhými o čem bavit.

Liba Nám poslal(a) zprávu dne 10.7.2009 v 09:57 []

A je možné, že je to obráceně? Že se někdo neustále udržuje ve stavu agrese nezávisle na konkrétním zážitku; a naopak vyhledává "zážitky", kterými si stav agrese záměrně udržuje? Nebo je tam opravdu jediný "spouštěč" a další "zážitky" už jsou jen uměle vyvolávaným pokračováním, protože si v tom dotyčný svým způsobem "libuje"?

Jana Nám poslal(a) zprávu dne 10.7.2009 v 14:30 []

Bohužel je to přesně tak... je tam jedna příčina, jeden spouštěč a ten nevědomě nutí tu osobu se chovat tak, jak se chová. Ona vědomě nechápe, že to tak je, ovšem tělo (žlučník) ji na to upozorňuje.

Odpovědět na dané téma

*Jméno:
*Kontrolní kód: Opište: fwzd
*Text zprávy:

Počet zobrazení 2302.

Copyright (c) 2007 Vaše jméno - RSS Zdroj - Edit